Kävin hakemassa Sinooperista joulukorttivinkkejä kurssin muodossa, kun sellainen kerran ilmaiseksi tarjottiin. Nämä on lähestulkoon tehty suoraan mallien mukaan, tarkoituksena kun oli oppia erilaisia tekniikoita. Laitan nämä siinä järjestyksessä kun ne kävin tekemässä..

2105188.jpg
Erittäin huono kuva, mutta en jaksanut alkaa tappelemaan kameran kanssa. Tässä kuitenkin kiinnitetty kaksipuoleisella liimapaperilla mikrohelmiä korttiin, koristeena myös tavallisia helmiä kuusissa.

2105195.jpg
Tonttukuva leimattu, päälle laitettiin jotain jauhetta ja kuumennettiin, jolloin leimakuvan ääriviivat hieman kohosivat ja tulivat kiiltävimmiksi. Kuva väritetty tussilla. Taustalla paperi johon on kopioitu tekstiä ja revitty sitä korttiin.

2105192.jpg
Tämä ei paljon selittelyjä kaipaa. Valkoinen paperi nosteettu koholle 3D-tarrapaloilla.

2105197.jpg
Taustalla "kuitunauhaa", jonka päälle on kiinnitetty valmis huopakuvio ompelemalla organzanauhalla. Kulkunen laitettu roikkumaan nauhaan.

2105193.jpg
Hopea-korttipohja, johon kiinnitetty kopoitu paperi ja huopapala. Päälle liimattu valmis metallikuvio ja laitettu koristeeksi nauha.

2105191.jpg
Tämä on aika hutaisten tehty, niinkuin kuvasta näkee. Musta kartonki liimattu punaisen korttipohjan päälle. Pipaeripoika leikattu ja liimattu. Valkoiset tekstit ja rajaukset tehty valkoisella tussilla.