Löysinpä taas muutamia kortteja, jotka on tehty ties millon. Mutta laitanpa niistäkin kuvaa tänne.
1215175.jpg1215174.jpg
Tällaiset joulukortit lähetin sukulaisille ja tuttaville vuosi sitten jouluna. Tämä kortti on jo hieman kerinnyt kärsiä, mutta ne lähetetyt olivat paremmassa kunnossa onneksi.
1215173.jpg1215181.jpg
Ekaan korttiin on liimattu kuitupaperi alle ja sen päälle kiinnitetty valmiita koristekukkia.
Toiseen korttiin on kiinnitetty origami-tekniikalla tehtyjä paitoja. Tämä taisi olla jonkun vuoden isänpäiväkortti. Origamimalleja löytyy mm. täältä. Ei kyllä mikään kauhean hyvä sivusto mielestäni, mutta en parempaakaan tähän hätään löytänyt. Itse kun olen käynyt ihan "kursseilla" tekemässä origameja ja lainannut kirjoja kirjastosta.
1215184.jpg1215178.jpg
Ensimmäinen kortti on tehty Iiris-taittelutekniikalla ja se on hieman keskeneräinen vielä. Paperina käytin origamipaperia, joka on mukavan ohutta tuohon työhön. Iristaittelumalleja ja ohjeita niiden tekemiseen löytyy mm. täältä.
Toisessa kuvassa on harjoitustyö, jossa olen kokeillut kennopaperia. Oli tarkoitus tuohon toisellekin puolelle laittaa kennopaperia, mutta enpä silloin saanut aikaiseksi. =D Enkä ole kennopaperiin tuon kummemmin koskenut, vaikka sitä löytyisikin hyllystä. Kaverilta sain jonain vuonna todella kivan kortin, jossa on käytetty kennopaperia. Jospa se kokeiluhalu tulisi jossain vaiheessa takaisin, ettei paperit lojuisi turhaan hyllyssä pölyttymässä.