Joopa! Tulipa sitten kokeiltua suunnistusta. Mulla on aivan kauhian huono suuntavaisto, niin aattelin huvikseni kokeilla mitä tapahtuu kun mut lykätään metsään kartan ja kompassin kanssa. Ilmaisen kurssin kun järjestivät, niin mikäs siinä. Eka kerta oli viuhkasuunnistusta. Se oli suhteellisen helppo juttu kun rastit oli laitettu isojen hiekkateiden varteen helpottamaan rastien löytämistä ja aina joka rastin jälkeen palattiin lähtöpisteeseen, josta lähdettiin seuraavaa rastia hakemaan.

Tänään sitten kävin iltarastilla Laaksossa. Alku meni ihan kivasti ja löysin aika helposti neljä ekaa hakemaani rastia. Sitten alko mennä homma ihan metsään. Ajattelin kokeilla yhtä pienempää polkua ja sitten oltiin hukassa ja pahasti. Tai olin mä siinä rastin lähellä käyny, mutta luulin olevani ihan toisessa paikassa. Tarkoitukseni oli löytää rasti 19, mutta yllätyksekseni löysinkin rastin 1 joka ei edes kuulunut reittivalintaani =D No, onneksi suhteellisen hyvin opin kompassin käytön hyvällä avustuksella ennen lähtöä. Pääsin sitten rastin 19 paikalle, mutta se ei silti halunnut sieltä löytyä =( Jäi arvoitukseksi missä se oikein oli. Maaliin asti kuitenkin pääsin, enkä sillon edes eksyny =D

Saa nähdä kuinka paljon tuo jää harmittamaan, joutuuko sitä lähteä vielä joku päivä katsastamaan. Rastit kun pidetään viikko aina metsässä. Enpä osaa sanoa onko se minun lajini, tuleeko siitä harrastusta. Toisaalta se oli kivaa, mutta toisaalta taas.. Ainakin siinä tulee liikuttua paljon ja maasto on ihan erilaista kun asfaltilla kulkiessa. Eikös ne jotkut suosittele metsässä epätasaisella liikkumista, pitäis tehdä hyvää kropalle?!