Käytiin eilen illalla katsomassa Kaivopuiston rannassa kokkoa. Pienihän se oli, mutta ihan mukava kuitenkin oli päästä sellaista pitkästä aikaa katsomaan. Ehkä seurasaaressa olisi ollut suurempi ja hienompi, mutta mitä maksaa turhaan kun voi nähdä muutenkin. Enkä mä siitä niin suuresti edes välitä, on se joskus ihan mukava nähdä. Minun edellisestä kokko kerrasta taitaa olla sellaset kolme vuotta, silloin katselin kokkoa jossain Joutsenon suunnalla. Tälläinen oli tämän vuoden kokko. Kolme pulloa sytytysnestettä sinne näytettiin tuikkaavan =D
682765.jpg

Ihmisiä siellä oli ihan riittämiin asti. Ei olleet kaikki menneet Seurasaareen kokkoa katsomaan tai muuten vain karanneet pois Helsingistä juhannuksen viettoon. Eläimiä siellä myös tuli katseltua. Kanadanhanhia siellä oli vaikka kuinka paljon, useita kymmeniä. Kyllä oli rantakin sen näkönen, ihan täynnä lintujen jätöksiä. Rannalla uiskenteli myös ainakin yhdeksän joutsenta =) Niiden kanssa sulassa sovussa siellä oli sorsaemo kolmen poikasensa kanssa.
682769.jpg

Aika hassusti oli kyllä tuo järjestetty kun kokko sytytettiin klo23 ja viimeinen bussi rannan läheisyydestä lähti klo 23.20. Viimeinen ratikkakin oli kerinnyt jo mennä kun pysäkille päästiin. Tuli siinä sitten mukava iltakävelykin samalla kun Rauttikselle asti köpsyteltiin. Onneksi ei suuremmin ollut örmyporukkaa liikenteessä, tai sitten ne eivät meidän eteen sattuneet.