Eilen piti käydä vain piipahtamassa Kaapelitehtaalla, jossa on tämän viikonlopun ajan Kierrätystehdas-tapahtuma, toisin kuitenkin kävi. Vietin siellä sitten kolme tuntia. =D Suurin osa ajastani kului Paperipajassa, jossa askartelin erilaisia juttuja. Vein myös kierrätystorille muutamia videoita ja tilalle rahaasin sieltä jokusen kirjan. Kierrätystehdas on auki vielä tänään klo10-18, saa nähdä käynkö vielä piipahtamassa siellä. Eilen ainakin oli ihan mukava vierailu kyseisessä paikassa. =)

Tällaisia on kuitenkin tuotokseni:

Ensin kokeilin hieman paperilla punomista. Kuten kuvasta huomaa, niin en jaksanut kovin tarkka olla tässä hommassa kun pieniä rakoja on siellä täällä. Idea kuitenkin tuli ihan selkeäksi. Siellä olisi voinut vaikka tehdä itselle tuolla tekniikalla tabletin, jos olisi halunnut.


Sitten lähdin kokeilemaan paperihelmien tekemistä. Tähän juttuun jäin koukkuun ihan täysillä. Jos päänsärky ei olisi yllättänyt, olisin vielä jatkanut puuhailua siellä. Suhteellisen helppoa ja mukavaa puuhaa. Nämä helmet on tehty kangastapetista.


Lopuksi vielä rakensin kuljetuslaatikon helmille. =)