Ihan unohdin mainita tuossa edellisessä kirjoituksessa, että käytiinhän me torstaina Päivälehden museossakin. Museoissa on nyt tullu ihan urakalla käytyä kun on museoviikko. On ilmaisia sisäänpääsyjä ja tapahtumia museoissa. Perjantaina käytiin Kasvitieteellisessä puutarhassa ja kasvihuoneissa. Kyllä oli mahtavia nuo isot lumpeet siellä! Sitten vierailtiin vielä Desing museossakin samana päivänä. Illalla pääsi sitten rentoutumaan mukavasti saunaan =)
602343.jpg
Lauantaina piipahdettiin Kallio kukkii-tapahtumassa ja matkattiin sieltä Sinebrychoffin museoon. Sieltä lähdettiin kävellen puiston läpi kohti Kaivopuistoa. Tähtitorninmäelläkin käytiin ja kuljettiin hiljaista katua pitkin ohi monien suurlähetystöjen. Rautatieasemalle vei meidän matka ihan jalkaisin. Kyllä se uni maistui illalla!

Tänään lähdettiin kavereiden kanssa piknikille Suomenlinnaan. Siellä tuli kanssa käveltyä ihan mukavan pituinen matka. Meillä oli kertakäyttögrilli mukana ja siellä sitten grillailtiin. Tosi tuulista oli, mutta ihan mukavaa silti. Takaspäin tullessa lautalla sitten lueskeltiin Suomenlinnan järjestyssääntöjä, niin siellä sanottiin ettei grillaaminen ole sallittua. Hieman myöhään tämä sääntö tuli meidän tietoon. Pahoittelemme erehdystämme, ensi kerralla olemme viisaampia. Tosin, me siellä ei todellakaan oltu ainoat jotka grillasi. Jotkut fiksut oli ihan nurmelle laittaneet kaksi kertakäyttögrilliä vierekkäin! Onneksi ei tainnut tulla kuitenkaan nurmikkopaloa.