Tuli tuossa käytyä tekemässä joulukortteja mallikorttien mukaan..

Taustalla lahjapaperia, jota on revitty ja reunat on värjätty leimasinmusteella. Teksti ja kuva on valmistavaraa Sinna-tuoteperheestä. Tavarat on kiinnitetty kaksipuoleisella teipillä.

Tässä samoja materiaaleja kuin edellisessä, lisäksi nauhaa ja pieni kulkunen. Tässä on käytetty kiinnitykseen kaksipuoleista teippiä ja kuva on nostettu koholle kohotarrapaloilla.

Tässä on taustalla jotain tuollaista "verkkoa".. Kuusi on itse piirretty valkoisella tussilla ja päälle liimattu muovisia tähtikoristeita. Verkko on kiinnitetty puikkoliimalla ja kuusikuva on kiinnitetty kohotarrapaloilla.

Tässä materiaaleina tuo "verkko", pätkä nauhaa (rusetissa), putkineulosta, pieni helmi ja mitähän tuo parta nyt sitten olisi.. Kiinnitykseen käytetty nestemäistä liimaa.

Tässä on kuvioitu kuitupaperi kiinnitetty servettilakalla korttipohjaan, päälle laitettu vielä jouluntoivotus ääriviivatarroilla.

Porot ja lumihiutaleet on tehty maalilla sabluunoiden avulla. Poro on nostettu koholle kohotarrapaloilla. Teksti on ääriviivataroja.

Tässä kiiltokuva on tuon "kuitunauhan" alla. Lisänä vain ääriviivatarroja. Tässä on kiinnitykseen käytetty puikkoliimaa.